11 juli 2024

Probeer onze SEO-tool gratis uit!

Ontdek de gratis trial versie van de Webhero SEO-tool:
Optimaliseer nu drie pagina's!

Bij Webhero streven we ernaar om onze klanten te helpen hun online aanwezigheid te maximaliseren. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze bestaande SEO-tool nu een gratis light versie aanbiedt! Dankzij het harde werk van onze developers kunnen al onze business klanten(*) vanaf vandaag drie pagina's gratis optimaliseren met de Webhero SEO-tool. Wat een update!

(*)Ben je premium klant? Dan kon je reeds genieten van alle voordelen van de SEO-tool. De update is dus speciaal voor onze business klanten. Dit betekent dat je zonder extra kosten kunt ervaren hoe SEO-optimalisatie jouw website kan verbeteren.

Wat is de Webhero SEO-tool?

De Webhero SEO-tool is ontworpen om jouw website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. SEO (Search Engine Optimization) is cruciaal voor het verbeteren van de zichtbaarheid van je website en het aantrekken van meer relevante bezoekers. Onze tool biedt:

  • Gedetailleerde analyses van je website-inhoud
  • Identificatie van optimalisatiekansen
  • Aanbevelingen voor het verbeteren van je zoekmachinerangschikkingen

Aan de slag met de SEO-tool

  1. Log in in je Webhero beheermodule.
  2. Kies de tekstpagina die je wil gaan optimaliseren en klik hier rechts op de grijze knop 'wijzig'. 
  3. Vervolgens typ je rechts bovenaan bij 'SEO-keyword' de zoekterm in waarop je gevonden wil worden met die specifieke tekstpagina. 
  4. Nu zie je een lijst verschijnen samen met jouw huidige SEO-score. Het doel? De score zo hoog mogelijk krijgen! Aan de hand van de handige bulletpoints, kan je zien wat er ontbreekt op je tekstpagina om goed te gaan scoren hiermee voor jouw keyword.

SEO-tool

Waarom deze update een game changer is?

Gratis proefversie

We willen dat al onze klanten de voordelen van SEO kunnen ervaren. Met de gratis light versie van onze SEO-tool kun je nu drie van je belangrijkste pagina's optimaliseren zonder extra kosten.

Gebruiksvriendelijk

Onze tool is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Je hebt geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan. De interface is intuïtief en leidt je door elke stap van het optimalisatieproces.

Verbeterde vindbaarheid

Met de SEO-tool kun je je pagina's verbeteren op basis van de nieuwste SEO-best practices. Dit betekent dat je beter zichtbaar wordt voor potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw producten of diensten.



Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze SEO-tool en hoe deze jou kan helpen om hoger te scoren in zoekmachines? Bezoek dan onze SEO-pagina voor uitgebreide informatie en tips. Heb je geen tijd of niet voldoende kennis om dit allemaal zelf te doen? Geen nood, we hebben ook een SEO-traject waarbij wij het voor jou doen. 

We zijn ontzettend enthousiast over deze update en kunnen niet wachten om te zien hoe jij de voordelen gaat ervaren. Probeer het vandaag nog en zet de eerste stap naar een beter vindbare website!

Ben je overtuigd van de voordelen van de SEO-tool om jouw website naar een hoger niveau te tillen en wil je de tool definitief activeren? Laat het ons weten!

Heb je vragen of hulp nodig? Neem contact op met ons via mail of telefonisch.

Bekijk zeker en vast ook onze gratis e-books, boordevol tips & tricks voor je website: 

Persbericht: Webhero neemt Faromedia over

Het Leuvense bedrijf Webhero kondigt de overname aan van Faromedia, een bekend agency uit Koksijde met meer dan twintig jaar ervaring.

5 augustus 2024

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x