5 augustus 2024

Persbericht: Webhero neemt Faromedia over

Webhero, de digitale held van zelfstandigen en KMO’s, kondigt de overname aan van Faromedia, een bekend agency met meer dan 20 jaar ervaring in West-Vlaanderen. Deze overname is een belangrijke stap in de groeiambities van Webhero en biedt nieuwe kansen voor beide bedrijven en hun klanten.

Een weloverwogen beslissing

Ronald en Fanny, de oprichters van Faromedia, besloten vorig jaar op zoek te gaan naar een overnemer om hun bedrijf een nieuwe toekomst te geven. Via een collega-ondernemer kwamen ze in contact met Webhero. "Er was meteen een klik," zegt Ronald. "De visie van Webhero sloot naadloos aan bij onze eigen waarden." De hele overnameprocedure nam nog enkele maanden in beslag, maar nu is de overname officieel een feit.

Synergieën en nieuwe mogelijkheden

Webhero en Faromedia vormen een sterke match, dankzij hun gedeelde klantendoelgroep en focus op service. De Faromedia brand en het team van freelancers blijven behouden, terwijl de klanten nu kunnen profiteren van een breder scala aan producten en diensten, afgestemd op hun specifieke behoeften. "We willen het vertrouwen van de meer dan 400 klanten van Faromedia verdienen door te blijven investeren in hun succes," zegt Jo, mede-oprichter van Webhero.

Sander Claes, mede-oprichter van Webhero, voegt toe: "Deze overname is een belangrijke stap voor ons. We zien het als een kans om onze impact te vergroten en onze klanten nog beter van dienst te zijn. "Onze positie van de andere kant van Brussel tot aan de kust is nu veel sterker en dat kan ons helpen groeien."

Toekomstperspectief

Webhero ziet de overname van Faromedia als een strategische stap naar verdere groei. Het klantenbestand groeit naar meer dan 2500 bedrijven, en de focus ligt op het aanbieden van digitale oplossingen die ondernemers helpen hun digitale aanwezigheid te versterken. Met deze overname streven ze ernaar om in 2024 een omzet van 2 miljoen euro te bereiken.

Op de foto van links naar rechts: Jo Deferm, Fanny Beerens, Ronald Casteleyn, Sander Claes.

Webhero neemt Faromedia over

Probeer onze SEO-tool gratis uit!

Super update van ons dev-team! Om klanten zonder SEO-tool kennis te laten maken met deze handige en beproefde software, hebben we een "trial" toegevoegd in de editor. Je kan de tool vanaf nu gratis testen en zo advies en tips ontvangen voor maximum 3 pagina's.

11 juli 2024

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x