Webhero beheermodule

12 augustus 2021

Webhero update: Vertalen met Google Translate

Wil je jouw website graag vertalen naar een andere taal? Maar is samenwerken met een vertaalbureau op dit moment geen optie voor jou? Geen nood! De beheermodule van Webhero biedt jou een ingebouwde Google Translate functie aan waarmee je jouw pagina's makkelijk kan vertalen.

Hoe vertaal ik mijn website?

Het vertalen van tekst op je website is zonet kinderspel geworden. In het overzicht van je vertalingen bij Instellingen > Vertalingen (enkel zichtbaar bij multitalen websites) zie je nu een nieuw Google-icoontje. Door hierop te klikken, wordt via een slimme koppelingen met Google Translate een aanzet gedaan voor vertalingen van de tekst in je standaardtaal. Ook langere teksten kan je met één klik pijlsnel vertalen! Kijk het resultaat zeker nog eens na, want Google Translate is niet altijd foutloos. 

Lees ook:

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x